Баба Ванга

известна като Ванга, Петричката врачка, Ванга гледачката, Баба Ванга или Леля Ванга

България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света!

България е благословена страна! Неслучайно Силите ме изпратиха тук.

Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване.

Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.

Деца, в България ке стане добре … Ке се живее добре!

Нужен ни е един БОГ, един владетел и единен български народ.

Там, дека е текло, пак ке тече – един народ-една държава. – На въпроса дали България и Македония пак ще бъдат заедно

Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия.

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета. Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат … народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие.

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Българското писмо е едно от най-старите на земята.

България отново ще стане велика при избирането ня жена.

Не вярвайте на американците, дето си изпращат у нас развалената царевица, а на руснаците, които ще купят нашата царевица.

А хорото е магичен ритуал – символ на единството, на кръга. Онази енергия, която изпитваме, докато играем хоро, е несравнима с друг танц.

Не е нужно да трупаме богатства. На земята има слънце и блага за всеки.

Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената.

Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!

В Бога не вярвате, а искате да ви помага. Без вяра при мен да не идвате, защото не аз, Той ви помага.

Сини, червени, зелени – заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи.

Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи – чакат я добри дни.
Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.

В природата има хармония и всички ние сме част от нея. Няма „нежива“ природа. Всичко „живее“ и се подчинява на висша организация и разум.

Що го тражите това – ни маж, ни жена – жъта маймуна, защо Ви е? – За дупката в Царичина

Свидетели сме на бурни събития. Промени настъпват в всички области на живота, разтърсват земята, падат докторини и диктатори, развенчават се стари митове, променят се понятията, разкрепостява се консервативното мислене.

Във всеки човек има добро и зло. Така е устроен човека. За мене щастието се корени в търпението на човека.

За всеки човек идват периоди на трудности – дори и за най-богатите, и за най-силните, затова човек трябва да бъде смирен, за да ги преодолее.

Не е важно какъв си – важното е да си добър човек!
Обичайте се, защото всички сте мои деца.

Истината за света и космоса, трябва да се търси в старите свещени книги.

Много хора се стремят да се нагодят към днешните промени, но това няма да им помогне да влязат в бъдещето. Те са били нужни за времето, което си отива. Други, добри хора сега ще служат на бъдещето и на опазването и развитието на живота.

Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, по-точно амбицията и егоизмът, ще са стимули за отношения.

Всеки изминал ден е наситен с нови неща до краен предел, но това не е случайно – нищо не е случайно. Затова съзнанието ни трябва да се променя към добротата.

Земята навлиза в нов отрязък от време – времето на добротата.
Това ново състояние на планетата не зависи от нас – то идва независимо дали го желаем или не! Новото време изисква и ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията в вселената.

Източник: pojelaniq-bg.net, връзка към цялата статия – линк
Източник на изображението: chudesa.net –
линк